Home

Voor wie?

We zijn in Den Haag met meer dan 150 professionele musici in de sector jazz/impro/wereldmuziek. We hebben een groot gemeenschappelijk belang: plek in onze stad voor onze muziek. Omdat we samen meer voor elkaar krijgen, nodigen we je uit om je aan te sluiten bij een nieuwe vereniging: BID ofwel Belangenvereniging voor jazz, wereld- en improvisatiemuziek Den Haag. 

Wat willen we? 

1. Een nieuw fris elan in het culturele jazz aanbod van Den Haag creëren, zowel voor publiek als voor de Haagse makers.

2. Een centraal aanspreekpunt vormen richting politiek namens alle Haagse jazzmusici.

3. Een steun in de rug vormen voor alle initiatieven die de Haagse Jazz ten goede komen

Hoe willen we dat bereiken?

Wij maken ons hard naar de politiek om meer Haagse makers te betrekken in gesubsidieerde activiteiten. Maar niet alleen naar de politiek, ook de Haagse (kleine) podia zullen we benaderen om vooral de Haagse makers niet te vergeten. Op onze site nemen we een overzicht op van de Haagse muzikanten die zich achter ons doel scharen, de keuze is groot! 

Heb je een goed idee?

We horen het graag van je! Laat via de contactpagina alvast een reactie achter.

Samen voor een krachtige jazzscene!

Doe mee!

Meer leden betekent een betere positie om onze belangen te vertegenwoordigen. Zoals het werkt bij een vereniging is er elk jaar minstens één ledenvergadering waarin besluiten worden genomen. Voor een symbolisch bedrag van omgerekend € 0,50 per maand doe jij mee. Geef je gegevens op via de aanmeld pagina.