foto door: Ron Jenner

Voor wie is BID?

We zijn in Den Haag met meer dan 150 professionele musici in de sector jazz/impro/wereldmuziek. We hebben een groot gemeenschappelijk belang: plekken in onze stad om onze muziek te kunnenlaten horen. Omdat we samen meer voor elkaar krijgen, nodigen we je uit om je aan te sluiten bij onze vereniging: BID ofwel Belangenvereniging voor Jazz, Wereld- en Improvisatiemuziek Den Haag.

Wat willen we?
  1. Een nieuw fris elan in het culturele jazz aanbod van Den Haag creëren, zowel voor publiek als voor de Haagse makers.
  2. Een centraal aanspreekpunt vormen richting politiek namens alle Haagse jazzmusici.
  3. Een steun in de rug vormen voor alle initiatieven die de Haagse Jazz ten goede komen
Hoe willen we dat bereiken?

Wij maken ons hard naar de politiek om meer Haagse makers te betrekken in gesubsidieerde activiteiten. Maar niet alleen naar de politiek, ook de Haagse (kleine) podia zullen we benaderen om vooral de Haagse makers niet te vergeten. Op onze site nemen we een overzicht op van de Haagse muzikanten die zich achter ons doel scharen, de keuze is groot!

Heb je een goed idee?

We horen het graag van je! Laat via de contactpagina alvast een reactie achter.

Samen voor een krachtige jazzscene!
Doe mee!

Meer leden betekent een betere positie om onze belangen te vertegenwoordigen. De huidige contributie is € 6 per persoon per jaar.  De bestuurskosten (PR, website, adverteren, vergaderen etc.) kunnen daarmee helaas niet worden gedekt, vandaar dat er een contributieverhoging zal worden voorgesteld op de ALV van 1 maart 2024 in Pulchri. Wordt lid via de aanmeldpagina.

Jaarrekeningen vereniging BID:

Alhoewel er geen verplichting is om de jaarrekeningen van onze vereniging te publiceren, willen we graag openheid tonen.
Hieronder treft u de (vastgestelde) jaarrekeningen aan:
jaarrekening 2021 Bid
Jaarrekening-2022-Bid
jaarrekening-2023-Bid

Scroll naar boven