Aanmelden

Onderstaand ziet u het aanmeld formulier. We vragen van musici behoorlijk wat gegevens, omdat we voor de belangenbehartiging graag willen weten op welke terreinen hun artistieke vaardigheden liggen. Indien van toepassing kunnen we deze gegevens gebruiken voor het koppelen van Haagse artiesten met aanvragen voor optredens die we binnen krijgen.

Bent u betrokken bij de Jazz in de Haagse Regio of heeft u daar belangstelling voor, dan bent u ook van harte welkom om lid te worden van onze vereniging. U vult dan slechts de vragen in die op u van toepassing zijn.

Toelichting op enkele vragen:
* Uw Relatie met Den Haag vragen we omdat de doelstelling van onze vereniging is het promoten van de Haagse maker.
* Bij Welk instrument speelt u kunt u uiteraard meerdere instrumenten (of zang) opgeven.
* Bij In welke bands speelt u graag vermelden waar u structureel in speelt of, als dat makkelijker is een link naar een pagina waar dit staat.
* Als u bij Toestemming ver. mails ja aangeeft, dan houden wij u -zeer incidenteel- op de hoogte van het wel en wee van de vereniging
* Met Publiceren ledenlijst Ja/Nee geeft u toestemming om uw naam en website op onze pagina “De Haagse Musici” op te nemen.
* Bij Spotify, Youtube en Overige social media kunt u de links naar uw pagina’s opnemen. 

Na ingeven van de velden (verplichte velden met een *) die voor u van toepassing zijn, klikt u op aanmelden. Als alles ingevuld is komt u op een pagina waar u de contributie via bankbetaling of via IDEAL kan doen.

Dus, als u lid wilt worden van onze vereniging, vul de velden in en klik op aanmelden!


(op de website)

Hartelijk dank voor uw aanmelding!